Workshop Een kopje troost

Een bakkie troost, letterlijk.
Hoe ziet dat eruit? Hoe voelt zoiets?

Sofie en Sterre nemen jou mee; tijdens deze workshop besteden we 5 uur, verdeeld over 2 ochtenden, aan het vormgeven van een bakkie troost wat perfect in jouw handen past. 

Samen komen we erachter welke kleuren, vormen, en sensorische prikkelingen belangrijk zijn voor de vormgeving van jouw ultieme kopje troost. 

Dat bakkie koffie, mokje thee of beker chocolademelk die je zo goed kan gebruiken op die dagen waarop je in je cocon gekeerd op de bank bent gevlijd. Voor dat moment waarop je alleen met jezelf bent en dat kopje troost kunt gebruiken om jezelf eens te bedanken voor al je harde werk.

Schuif jij binnenkort ook aan? Laat het ons weten, en dan zien we elkaar gauw in mijn atelier.

Zaterdag 11 & zaterdag 25 februari 2023

9:30-12:00 uur

Eindhoven

€125,00

Als ontwerper creëert Sterre zintuigelijke ervaringen rondom herinneringen, kwetsbaarheid en andere onvermijdelijk onderwerpen die mensen oncomfortabel vinden om over te praten. Hiervoor werkt ze voornamelijk met keramiek en andere organische materialen.

Sterre studeerde in 2021 af aan Design Academy Eindhoven met haar project ALMER; een koffieritueel voor haar opa met Alzheimer. Zij is gefascineerd door de manier waarop het menselijk brein, de zintuigen en herinneringen allemaal samenwerken als een complex gebalanceerd instrument.

Sofie is een maker wiens werk iedere keer in een ander jasje verschijnt. Ze heeft zich nooit willen wijden aan één discipline, maar laat het verhaal bepalen hóe het verteld wordt. Eerder maakte ze films waarbij thema’s als identiteit, emotionele belevingswereld en de weg naar volwassenheid centraal stonden.

Kwetsbaarheid, humor en authenticiteit vormen het fundament van al haar projecten.

Zij studeerde in 2017 af als Audio-Visueel Specialist. Haar werk werd onder andere vertoond op Paaspop Festival, het Eindhovens Filmfestival en tijdens de Bossche Filmerseditie.

Schuif jij binnenkort ook aan? Stuur een mailtje naar info@sterreterbeek.com en meld je aan voor deze workshop op 11 & 25 februari 2023